13/6/13

PROJECTE DE TRAILER BOOKS AMB EL COL·LEGI UNIÓ MUSICAL
La Xarxa de Biblioteques i el Centre Integrat Unió Musical hem treballat enguany amb els i les alumnes d'ESO en un projecte que consistix en realitzar un book trailer.
Ara us preguntareu...un book què???? o també, un trailer què????? Doncs bé, es tracta d'una estratègia que les editorials han copiat del món del cinema per promocionar els llibres. Són vídeos on en pocs minuts s'ha d'aconseguir captar l'interés per llegir una novel·la.
Inspirant-nos en estes estratègies comercials, se'ns ocorregué que els i les alumnes que volgueren elaboraren els seus propis vídeos sobre un títols a elegir lliurement.

El resultat ha estat fantàstic...i, segurament, el proper curs ho proposarem a tot l'alumnat d'ESO dels col·legis de LLíria i montarem un concurs...JA US HO COMUNICAREM.

De moment, ací us pose dos dels treballs..Demà us penjaré els altres dos per a que aprecieu el treball que han realitzat


 
1 comentario:

Booktrailers

Laura Martí Espí, autora d'aquest treball sobre el Tirant, és alumna de l'IES Larona. Que valenta! S'ha atrevit amb un clà...