30/4/14

PROMESES LOCALS DE LA LITERATURA

Ens referim a jóvens de LLíria que escriuen, guanyen premis i publiquen les seues obres. Esta entrada la dediquem a Sara Acàmer,alumna de l'IES Camp de Túria, usuària de tota la vida de la Biblioteca i que l'any 2013 va guanyar el Premi Juvenil de Literatura Breu de Mislata.
Ara l'editorial Bromera ha publicat els treballs guanyadors del concurs , agrupats en un llibre amb el títol de "Cosa d'un dia", i que tenim disponible a la biblioteca de L'Almodí. El relat de Sara Acàmer es titula "Mentenblanc" i és una reflexió amb molta fantasia sobre el procés creatiu i la dificultad d'enfrontar-se a un paper en blanc quan la inspiració decideix desaparéixer. Ens ha impresionat que una persona tan jove com Sara medite ja sobre la creativitat i la inspiració i, a més, d'una manera tan interesant.
 Des d'ací felicitem a Sara i l'animem a que continue en esta tasca literaria que exigix un esforç però que té recompenses molt grates. I us convidem a totes i a tots que vingau per traure en préstec l'exemplar i conéixer els relats i poemes d'altres jovens de la vostra edat que tenen coses molt interesants que expresar i aportar al panorama de la literatura actual.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Booktrailers

Laura Martí Espí, autora d'aquest treball sobre el Tirant, és alumna de l'IES Larona. Que valenta! S'ha atrevit amb un clà...