10/3/17

SETMANA DE LA DONA

Com que per a nosaltres la reinvindicació no ha de centrar-se a un sol dia, s'hem proposat una quinzena de propostes per a commemorar aquesta data..que no celebrar, recordeu que és el 8 de març per la matança d'un nombrós grup de dones.
Com fer-ho? Hem pensat, que fins a fa quatre dies semblava que les dones no teniem cap capacitat creativa; que no observaven el món, que no l'interpretavem, que no teniem cap mirada ni reflexió sobre allò que ens envoltava. Òbviament, sabem que això no és així, però volem RECORDAR-HO per a que es visibilitze.

A més, hem volgut fer-ho de diferents maneres i diversos suports: a l'Almodí teniu taula amb llibres exposats però també al facebook estem penjant tota la setmana exemples del treball artístic, fonamentalment de dones de Llíria.

Us penge hui ací el de Maria Faubel. Supose que moltes i molts ja sabeu d'ella però per a qui no la conega és una cantautora de Llíria, que composa unes cançons plenes de sensibilitat i, al mateix temps,  molt reivindicatives. A youtube trobareu més coses d'ella.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Booktrailers

Laura Martí Espí, autora d'aquest treball sobre el Tirant, és alumna de l'IES Larona. Que valenta! S'ha atrevit amb un clà...